Τρόποι πληρωμής

Στη RadioWeb.gr προσφέρουμε διάφορες επιλογές ώστε να πληρώσετε την ενεργοποίηση και ανανέωση των υπηρεσιών σας. Δείτε την κάθε μια από αυτές αναλυτικά και επιλέξτε αυτή που σας ενδιαφέρει.

payment 1 - Τρόποι πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής που δέχεται η RadioWeb.gr είναι:

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς στις παρακάτω τράπεζες.

Δικαιούχος λογαριασμών: Internet Solutions Μ. Ι.Κ.Ε

 

Σε αυτή την περίπτωση αφού κάνετε την παραγγελία σας πρέπει να καταθέσετε στον τραπεζικό μας λογαριασμό το ανάλογο ποσό έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία που έχετε παραγγείλει. Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 ημερών (48 ώρες) ειδάλλως η παραγγελία σας ακυρώνεται. Στη συνέχεια θα πρέπει να στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης σας μέσω e-mail, στο sales@multisite.gr αναφέροντας τον αριθμό του προτιμολογίου της συναλλαγής.

* Σε περίπτωση που κάνετε τη μεταφορά μέσω κάποιας άλλης τράπεζας θα πρέπει να επιλέξετε ώστε όλες οι χρεώσεις να σας επιβαρύνουν εξολοκλήρου.

Το PayPal είναι μία υπηρεσία που προσφέρει ασφάλεια στις διαδικτυακές αγορές μας και τις μεταφορές χρημάτων γενικότερα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διαδικτυακό λογαριασμό στον οποίο καταθέτουμε χρήματα και το χρησιμοποιήσουμε για τις διαδικτυακές μας συναλλαγές. Για κάθε αγορά μας λοιπόν αντί να εισάγουμε τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού, εισάγουμε τα στοιχεία του λογαριασμού Paypal. Αυτό φροντίζει να στέλνει αποκρυπτογραφημένες τις πληροφορίες μας στους διαδικτυακούς τόπους που θέλουμε να στείλουμε χρήματα. Με το Paypal εξασφαλίζουμε ότι δεν πρόκειται να πέσουμε θύματα υποκλοπής και αποφεύγουμε τη χρήση των στοιχείων του τραπεζικού μας λογαριασμού που είναι ριψοκίνδυνη και επισφαλής.